5000. kupec IDEA StatiCa

pet 30.07.2021

IDEA StatiCa je dosegla pomemben mejnik v svojem razvoju – 5000. stranko. Pred kratkim smo podjetju CIMA + v Montrealu v Kanadi uspešno dostavili licenco IDEA StatiCa. Veselimo se dobrodošlice stranke številka 5000 na krovu!

 

O CIMA +

CIMA +, ustanovljena leta 1990, je postala eno največjih svetovalnih inženirskih podjetij v Kanadi z več kot 2.300 zaposlenimi v več kot 30 pisarnah po vsej državi in ​​5 pisarnah v Afriki.

Glavni poudarek je na zagotavljanju celovite ponudbe svetovalnih inženirskih storitev in široke palete dopolnilnih storitev, zlasti na področju vodenja projektov, okolja, urbanističnega načrtovanja in krajinske arhitekture.

Zaradi proaktivnega pristopa CIMA +, ki je osredotočen na stranke, obstaja platinasta raven za njihovih 100 velikih infrastrukturnih projektov v Kanadi. Za uspešen rezultat so zaslužni tudi visoko ocenjeni zaposleni: po raziskavi Kincentric je CIMA + že več kot dvajset let eden najboljših delodajalcev v Kanadi.

Če želite izvedeti več o CIMA +, obiščite spletno mesto.

IDEA StatiCa je v zahvalo podjetju CIMA + za uporabo njihove programske opreme IDEA StatiCa podarila zahvalni certifikat in 5000 gramov čokolade v prostorih CIMA +.

 

Zaposleni v CIMA + so bili prijetno presenečeni ob obisku našega predstavnika In se z njim tudi fotografirali.  Od leve proti desni je Francis Bergeron iz podjetja Graitec (naš distributer v Kanadi) s Claudeom Parent iz CIMA +.

 

Želimo jim veliko uspeha pri uporabi naše programske opreme in se podjetju CIMA + še enkrat zahvaljujemo.

Smo pa tudi že v iskanju naše  6000. Stranke

Mednarodna inženirska skupnost

Fantastično je videti, da se IDEA StatiCa širi po vsem svetu. Dosegli smo mejnik trenutno 5100 strank po vsem svetu. Prvo mesto zaseda Italija, sledi ji Nemčija.

Zelo priljubljen uporabniški portal, ki smo ga ustvarili za vas, kaže, da je trenutno več kot 17.000 aktivnih uporabnikov komercialnih licenc podjetja IDEA StatiCa.

Imejte lepo poletje in izračunajte vaše včerajšnje ocene!