Naša CP - celovita podpora

Vsakdan načrtovanja gradbenih projektov je poln izzivov. Izkoristite naše več kot 25 letne izkušnje na področju programske opreme za statično analizo in dimenzioniranje.

Enostavna uporaba programske opreme z optimalno podporo strankam

Če imate kakršna koli vprašanja pri vsakodnevnem delu na področju projektiranja jeklenih konstrukcij, je na voljo nešteto predstavitev in videoposnetkov z navodili. Izobraževanje in spletni seminarji pa obravnavajo vaše individualne težave. Prav tako je vedno na voljo osebna podpora strankam za posebna vprašanja. Tako boste lahko v celoti izkoristili učinkovitost programske opreme IDEA StatiCa.

Podpora za uporabo

Eden od dejavnikov uspeha našega podjetja, ki obstaja že več kot 20 let, je nedvomno naša podpora strankam. Naši strokovnjaki, ki imajo univerzitetno izobrazbo iz gradbeništva, vas podpirajo z dolgoletnimi izkušnjami in vam nudijo hitre in učinkovite rešitve za vaša vprašanja in težave pri vsakodnevni uporabi programske opreme IDEA StatiCa.

Poleg tega imajo vsi uporabniki programske opreme IDEA StatiCa dostop do obsežnih platform z veliko količino uporabnih informacij, vzorčnih modelov in navodil v zvezi z najrazličnejšimi temami.

Spletni seminarji in tečaji/usposabljanja

Usposabljanje - individualno ali na kraju samem

Seveda ponujamo tudi prilagodljiva in individualna izobraževanja ali tečaje za programsko opremo IDEA StatiCa, za katere določite kraj, čas in temo, možna pa je tudi izvedba spletnih izobraževanj, ki so še posebej stroškovno učinkovita.

Pri tem se orientiramo glede na trenutno stopnjo znanja vaših zaposlenih in lahko tudi bistveno prispevamo k trajnostnemu delu, procesni in materialni učinkovitosti pri tekočih in prihodnjih projektih.

Običajno poteka izobraževanje na podlagi enega od vaših tekočih projektov, pri čemer je mogoče te tečaje tudi snemati, tako da so vam naknadno na voljo kot orodja za usposabljanje.

Redni spletni seminarji

Spletni seminarji na temo jeklenih povezav običajno potekajo mesečno ali vsake dva do tri mesece ob sredah pod naslovom „ Connection Wednesdays “

Video posnetki in navodila

YouTube kanali programske opreme IDEA StatiCa in videoposnetki našega strokovnjaka za podporo, Ivana Belesa, s vključenimi različnimi navodili in pojasnili, ki temeljijo na nalogah in težavah iz prakse, niso le zaokroževanje celote, temveč so izjemno pomembno orodje pri vsakodnevnem delu uporabnikov.

Naložite si svojo brezplačno 14-dnevno testno verzijo programa zdaj!

Preizkusite učinkovitost in uspešnost programske opreme IdeaSTATICA – popolnoma brez obveznosti in brez tveganja.

14 dni brezplačno za komercialne uporabnike, 12 mesecev brezplačno za izobraževalne ustanove.